5.4.10

Başlangıç

,
Merhabalar!
Birlikte vakit geçirmekten, ortak olsun olmasın ilgilendikleri her şeyi birbirleriyle paylaşmaktan büyük mutluluk duyan 6 arkadaşın birlikte yazma çabasının ilk ürünü Bolahenk Sokak'a hoşgeldiniz :)
Bu girizgahtan da tahmin edebileceğiniz üzere blogumuzun tek bir teması yok. Ortak paydamızı edebiyat oluştursa da genel olarak blog yazarlarımızın ağırlıklı olarak ilgilendikleri müzik, sinema, fotoğraf, spor, kozmetik ve moda gibi alanlarda yazılarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Ancak, bu saydıklarım beklentilerinizi kısıtlamasın, nitekim üzerine yazmak istediğimiz alanlar kesinlikle bunlarla sınırlı değil. Blogumuzu ilgi duyduğunuz alanlara ağırlık vererek rahatça gezebilmeniz için tagleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Son olarak, gelebilme ihtimali yüksek olduğunu düşündüğüm bir soruya cevaben: Blogumuzun adı Bolahenk Sokak çünkü sanırım yazarlarımızın hepsinin Cihangir'de en sevdiği sokak burası, söylendiğinde kulağa çok özgün ve adı gibi ahenkli geliyor ve yazarlarımızdan biri uzun zamandır bu sokakta oturuyor.

İyi okumalar!

0 yorum to “Başlangıç”

 

BOLAHENK SOKAK Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates